Hadassa Pappie

NVM makelaar (RM)

hadassa@pappie.nl
020-6655606
0653252103

De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden sinds 1981 een makelaarskantoor. Op mijn twaalfde ging ik met mijn vader mee naar bezichtigingen en ik mocht af en toe een koopakte afspraak bij de notaris bijwonen. Direct na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik bij mijn ouders op kantoor gekomen.

Al snel wist ik zeker dat ik makelaar wilde worden en in 1990 werd ik als makelaar beëdigd. In de daarop volgende jaren heb ik langzamerhand de dagelijkse leiding van het kantoor over genomen.

Tijdens mijn eerste zwangerschapsverlof in 2000 kwam Sandra onze gelederen versterken. Onze persoonlijkheden en stijl van werken klikten zo goed dat zij bij ons is gebleven. Inmiddels is zij mede-partner van het bedrijf geworden.

Het is nog steeds fantastisch om mensen aan hun droomhuis te helpen of, aan de andere kant, klanten bij de verkoop van hun huis te begeleiden. In beide gevallen zijn dat toch vaak emotionele en spannende tijden. Ik vind het prettig om op zo een belangrijk moment ondersteuning en advies te kunnen geven.