Sandra van der Zee

NVM makelaar (RM)

sandra@pappie.nl
020-6655606
0622495408

In 2000 heb ik de stap gemaakt van een groot Rotterdams makelaarskantoor naar Michaël Pappie Makelaars o/g in Amsterdam. Een leuk kantoor waar tijd is voor persoonlijke aandacht voor de klanten, maar ook voor elkaar. In 2002 ben ik partner geworden van het kantoor, dat inmiddels Pappie & Van der Zee Makelaars o/g heet.

In ons bedrijf merken we iedere dag weer dat wonen een belangrijk onderdeel is van ieders leven. Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen, en waar je ’s avonds lekker thuiskomt. Het is daarom zo leuk om voor klanten een huis te zoeken dat helemaal bij hen past. Bovendien blijft het altijd weer verrassend te zien hoe je – soms door een indeling te veranderen – het huis beter kunt aanpassen aan iemands woonwensen. Omdat we in ons dagelijks werk zoveel ideëen opdoen kunnen we klanten goed adviseren over de mogelijkheden.

Met ons team hebben wij ook voldoende tijd om persoonlijke aandacht aan onze klanten te besteden, om zo samen het beste huis te zoeken uit het woningaanbod.