Mijn favorieten

Onze medewerkers

Pappie & van der Zee MAKELAARS O/G

Hadassa Pappie
Hadassa Pappie
NVM makelaar / taxateur
De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden sinds 1981 een makelaarskantoor. Op mijn twaalfde ging ik met mijn vader mee naar bezichtigingen en ik mocht af en toe een koopakte afspraak bij de notaris bijwonen. Direct na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik bij mijn ouders op kantoor gekomen.

Al snel wist ik zeker dat ik makelaar wilde worden en in 1990 werd ik als makelaar beëdigd. In de daarop volgende jaren heb ik langzamerhand de dagelijkse leiding van het kantoor over genomen.

Tijdens mijn eerste zwangerschapsverlof, alweer ruim 16 jaar geleden, kwam Sandra onze gelederen versterken. Onze persoonlijkheden en stijl van werken klikten zo goed dat zij bij ons is gebleven. Inmiddels is zij medepartner van het bedrijf geworden.

Het is nog steeds fantastisch om mensen aan hun droomhuis te helpen of, aan de andere kant, klanten bij de verkoop van hun huis te begeleiden. In beide gevallen zijn dat toch vaak emotionele en spannende tijden. Ik vind het prettig om op zo een belangrijk moment ondersteuning en advies te kunnen geven.
Sandra van der Zee
Sandra van der Zee
NVM makelaar / taxateur
In 2000 heb ik de stap gemaakt van een groot Rotterdams makelaarskantoor naar Michaël Pappie Makelaars o/g in Amsterdam. Een leuk kantoor waar tijd is voor persoonlijke aandacht voor de klanten, maar ook voor elkaar. In 2002 ben ik partner geworden van het kantoor, dat inmiddels Pappie & Van der Zee Makelaars o/g heet.

In ons bedrijf merken we iedere dag weer dat wonen een belangrijk onderdeel is van ieders leven. Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen, en waar je ’s avonds lekker thuiskomt. Het is daarom zo leuk om voor klanten een huis te zoeken dat helemaal bij hen past. Bovendien blijft het altijd weer verrassend te zien hoe je – soms door een indeling te veranderen – het huis beter kunt aanpassen aan iemands woonwensen. Omdat we in ons dagelijks werk zoveel ideëen opdoen kunnen we klanten goed adviseren over de mogelijkheden.

Met twee (gecertificeerde!) makelaars hebben wij ook voldoende tijd om persoonlijke aandacht aan onze klanten te besteden, om zo samen het beste huis te zoeken uit het woningaanbod.
Jolanda Kempers
Jolanda Kempers
K-RMT
Mijn loopbaan in de makelaardij ben ik begonnen in de regio Rotterdam. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt bij meerdere makelaarskantoren. In die periode heb ik ook de opleiding tot makelaar o/g met goed gevolg afgerond. Na een verhuizing naar Almere en de zorg voor mijn kinderen, heb ik een aantal jaren parttime gewerkt in een andere branche. Het werken in de makelaardij heb ik altijd wel gemist. Heel blij was ik dan ook met de kans om in mei 2017 bij Pappie & van der Zee in dienst te treden.

Inmiddels voel ik mij weer helemaal ingeburgerd in mijn oude vak. Natuurlijk ook dankzij de fijne samenwerking met Hadassa en Sandra, gebruikmakend van hun expertise en jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt.

De werksfeer op ons kantoor is erg goed. We hebben het heel gezellig samen en zijn aan elkaar gewaagd qua enthousiasme, gedrevenheid en perfectionisme.
Phoebe Philipszoon
Phoebe Philipszoon
Commerciële binnendienst
Tijdens mijn afstudeerstage ‘Officemanagement’ heb ik stage gelopen bij een makelaarskantoor in het centrum van Amsterdam. Tijdens deze stage kwam ik er achter dat de makelaardij echt bij mij past, het snelle schakelen op het ene moment, anderzijds weer de rustigere momenten. En natuurlijk de Amsterdamse panden. Het is uiteindelijk zo leuk als klanten écht hun droomhuis hebben gevonden!

Sinds eind 2017 werk ik binnen de makelaardij en momenteel ben ik in opleiding tot K-RMT’er. Op kantoor ondersteun ik de makelaars met allerlei administratieve werkzaamheden en ben ik de spin in het web. Ik ben werkzaam op de binnendienst en regelmatig ga ik mee met afspraken buiten de deur zoals bezichtigingen of taxaties. Hadassa en Sandra betrekken mij bij al onze verkopen, zo krijg ik ook de mogelijkheid om de woningen daadwerkelijk te zien en potentiële klanten beter te kunnen informeren. Mijn functie is heel gevarieerd wat het werken zo leuk maakt en dat komt natuurlijk ook door de fijne werksfeer op kantoor. Er wordt hard gewerkt en er is ook ruimte voor gezelligheid!